Welkom

© Ballonmedia 2010

Flikken4Specials is een gratis event voor mensen met een functiebeperking en hun begeleiders. Op die dag organiseren we tal van leuke activiteiten.

Flikken4Specials editie 2011 zal plaatsvinden in het Nieuwe Gerechtsgebouw in Gent. Noteer alvast zaterdag 21 mei 2011 van 13 tot 17 uur in je agenda! Met deze blog houden we je op de hoogte.

donderdag 21 april 2011

Nieuwsflash


© King International Service



We zijn nog volop bezig met het organiseren van het Flikken4Specials-event. Toch kunnen we je al een paar dingen van het programma prijsgeven. Zo zal niemand minder dan Sam Gooris van het Flikken4Specials-event een onvergetelijk moment maken. Hij brengt zijn bekendste nummers voor de Specials.




De animatie op en rond het podium wordt verzorgd door de zotte bende van Jeuk. Die ken je misschien al van vorige edities.

Er wordt ook een grimestand voorzien. En uiteraard kunnen de Flikken op Stelten en de oude legervoertuigen van Yeomanry niet ontbreken op deze fantastische dag!

Ook de échte Bruce zal aanwezig zijn op het evenement.

Alle deelnemers die zich inschrijven ontvangen ook een heus verrassingspakket. Het wordt een spetterend Flikken4Specials-event dat je zeker niet mag missen!

Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel vóór vrijdag 6 mei 2011. Gebruik hiervoor het inschrijvingsformulier en stuur het op naar
flikken4specials@politie.gent.be of fax naar 09 266 60 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten