Welkom

© Ballonmedia 2010

Flikken4Specials is een gratis event voor mensen met een functiebeperking en hun begeleiders. Op die dag organiseren we tal van leuke activiteiten.

Flikken4Specials editie 2011 zal plaatsvinden in het Nieuwe Gerechtsgebouw in Gent. Noteer alvast zaterdag 21 mei 2011 van 13 tot 17 uur in je agenda! Met deze blog houden we je op de hoogte.

donderdag 7 april 2011

De Flikkenstrip 'Bruce en de maraboes'

  © Ballonmedia 2010
De Flikkenstrip ‘Bruce en de maraboes’ is een creatie van Zaki Dewaele en Michaël Vincent. In 2010 schreef Zaki het scenario van de Flikkenstrip. Michaël Vincent nam de tekeningen voor zijn rekening.

Door het enorme succes van de eerste Flikkenstrip besloten de makers om opnieuw de handen in elkaar te slaan voor een tweede Flikkenstrip.

Goed nieuws dus: het tweede album van de Flikkenstrip komt dit najaar uit.


© Ballonmedia 2010

Bruce is het hoofdpersonage in de strip. Hij staat aan het hoofd van de motorbrigade bij de Gentse Politie. Bruce is steeds te vinden voor actie en gaat geen enkel avontuur uit de weg. Zijn collega’s kunnen steeds bij hem terecht. Hij neemt zijn job heel serieus en wil de rust in Gent bewaren.



‘Bruce en de maraboes’ is het lezen waard! Surf ook zeker eens naar de website of de Flikkenstrip-blog en fanpagina voor meer informatie.

Ook zal de échte Bruce aanwezig zijn op het Flikken4Specials-event! Schrijf jullie dus snel in voor vrijdag 6 mei 2011. Het inschrijvingsformulier vinden jullie op deze Flikken4Specials-blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten